Maatregelen Covid-19

Naar aanleiding van de laatste beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad zijn wij verplicht om enkele aanpassingen te doen. Het betreft : 

- iedereen is verplicht om zich bij aankomst te registreren. Naam, gsm en mail zal worden genoteerd aan de ingang.  De lijst met deze gegevens moet 14 dagen worden bijgehouden.  Indien iemand besmet is met Covid-19 dient dit zo snel mogelijk kenbaar worden gemaakt aan een medewerker van de hondenschool en dit ten bate van de contacttracing. 

- Iedereen is verplicht een mondmasker te dragen.  Enkel wanneer je aan een tafel zit, mag je het mondmasker uitdoen (zelfde regels als de horeca). Bij elke verplaatsing van aan je tafel moet het mondmasker verplicht terug aan gedaan worden. 

 

De leden die les volgen, dienen, wanneer de veiligheidsafstand van anderhalve meter gegarandeerd is, geen mondmasker te dragen, tijdens de training.  Zodra je het trainingsveld verlaat is er terug draagplicht van mondmasker. 

 

 

Volgende maatregelen blijven  in de hondenschool strikt van toepassing :

 

- De groepen MOETEN beperkt blijven tot max 10 geleiders per klas en 1 instructeur

- Op het ganse terrein van de hondenschool is het verboden om meer dan 20 geleiders en 1 instructeur per groep toe te                 laten.  Indien de opkomst naar de club dit aantal personen overschrijdt, zullen we geleiders moeten weigeren.  Uiteraard             pogen we om deze personen dan zekerheid te bieden van een plaatsje tijdens het volgende lesmoment.

- Handschoenen zijn verplicht mee te brengen.
 

- Kom op tijd. 
 

- Als je te laat bent, kan je helaas niet meer deelnemen aan de les.
 

- Iedereen voorziet in zijn eigen apporteervoorwerp.
 

- De veiligheidsafstand van 1.5 meter moet steeds gerespecteerd worden, zowel tussen geleiders onderling als tussen                     geleider en instructeur.
   Indien dit, per uitzondering, niet kan gegarandeerd worden, is het dragen van een mondmasker en handschoenen                         verplicht.

 

De club zorgt voor de toegankelijkheid van de toiletten, waar maximum 1 persoon tegelijk is toegelaten.  Papieren handdoeken, zeep en ontsmettingsmiddel zullen worden voorzien.

 

We hopen dat het wat werkzaam zal zijn op deze manier.  We hopen tevens op uw begrip, indien we de eerstkomende trainingen, zelf nog wat moeten zoeken om de meest vlotte werkwijze te vinden.

We rekenen absoluut op ieders begrip en medewerking in deze moeilijke periode.  Laten we ons samen inzetten om de club te laten draaien en ondertussen ook te zorgen voor eenieders gezondheid.

We vestigen de aandacht op het feit dat alle vermelde regels van bovenhand werden opgelegd. 

 

In de hoop iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, wensen wij iedereen een goede gezondheid toe.

 

Hou het alvast safe en zorg goed voor jezelf en elkaar.

Met vriendelijke groeten,

De Lichterveldse Hondenschool,

 

Bestuur en instructeurs

Met dank aan onze sponsors:

© 2018 Lichterveldse Hondenschool

Okay
Steven Masschelein
Marino Tallieu
Bakkerij Vandemoortele

Privacyverklaring lezen ?  Klik :

Bakkerij Vandemoortele